YÜKÜNÜZÜ HAFİFLETMEK İÇİN…

Sektörde ezber bozan bir fikir olarak ortaya çıkan ve Türkiye sınırlarını aşan Boğaziçi Platform, modern teknoloji, kaliteli malzeme ve profesyonel kadrosuyla birçok sektörün ihtiyaçlarına uygun HİDROLİK KALDIRMA EKİPMANLARI üretmektedir.

Hidrolik yük platformları raylı sistem ve makaslı sistem olarak ikiye ayrılırlar.

Raylı platformlar, tek, çift, dört ve 6 pistonludurlar. Makaslı platformlar da personel yükseltme platformu ve yük kaldırma platformları olarak iki çeşittirler.

Yük ve araç platformlarının asansörlerden farkı yük taşımaya göre tasarlanmış olmaları; platform içinde kapalı kabin değil korkuluk olması ve yönlendirme butonlarının platform dışında olmasıdır.

Raylı sistem platformlarda kaldırma kapasitesine göre çelik tekerli ve asansör patenli olarak iki alternatifli üretim yapılmaktadır.

Kompakt adı verilen patenli sisteme asansörlerdeki gibi frenler takılmaktadır. Tüm ürünlerde fren sistemi, hortum patlatma valfi, acil stop, çift sıra zincir kullanılmaktadır.

Boğaziçi Platform‘un ürettiği platformların en belirgin özelliklerinden biri iş sağlığı ve güvenliği kurallarına uygunluk ve tolerans hesaplarının yüksek tutulmasıdır. Platformlarda kullanılan tüm ürünlerde %25 tolerans olması beklenirken, Boğaziçi’nin ürettiği platformlarda %50 tolerans hesabı kullanılarak olabilecek riskler en aza indirilmektedir.

Platformlar, mekanik, elektrik ve hidrolik sistemlerden oluşur.

Boğaziçi Platform tarafından üretilen platformların her bir parçası kaliteli ve referanslı ürünlerden oluşmaktadır. Sattığı ürünle ilgili kalite belgesi olmayan tedarikçilerle çalışmayan Boğaziçi, ürettiği platformları bağımsız kuruluşlara denetlettiriyor ve bunu belgelendiriyor. Çünkü iş güvenliği ve emniyet Boğaziçi Platform için birinci önceliktir.

Boğaziçi Platform, gelişen inşaat sektörü ve yasal gereksinimlerden dolayı önemli bir ihtiyaç haline gelen Araç Platformuimalatı da yapmaktadır. Boğaziçi’nin makaslı ve raylı araç platformları kısa zaman içerisinde hemen kabul görmüş ve başarılı bir şekilde araç asansörlerine alternatif olmuşlardır.

Üretilen hidrolik asansörler çok düşük bir enerji tüketimiyle çalışırlar. Buna karşılık yaptıkları işle, taşıdıkları yükle, sanayi ve ticari işletmeler başta olmak üzere, depolar, marketler, garaj ve otoparklara büyük bir enerji, mekân ve zaman tasarrufu sağlarlar.

Boğaziçi Platform bünyesinde inovatif bir anlayışla yürütülen AR-GE çalışmalarıyla ürün ve hizmetler sürekli yenilenip geliştirilerek müşteri memnuniyetinin en üst seviyeye çıkartılması amaçlanmaktadır.

Bütün bunların sonucunda Boğaziçi Platform, Petrol Ofisi, Mercedes, Sertrans, Thyssen Krupp, Michelin Türkiye, Enzo Nobel Türkiye Bayiliği, Petlas Lastik, Borusan Holding, Candy Hoover, Porser, Erdoğanlar Alüminyum ve daha birçok kuruluş için ürettiği hidrolik yük platformu ve makaslı yük platformlarıyla marka değeri yüksek firmalara çözüm ortağı olmayı başarmıştır.

Ürünleri dünyanın birçok ülkesinden talep gören Boğaziçi Platform, kurduğu dış ticaret ekibiyle günden güne büyümekte, yeni ülke ve pazarlara açılmaktadır. Boğaziçi tarafından üretilen platformlar Asya’dan Avrupa’ya dünyanın birçok ülkesinde güvenle kullanılmaktadır.

IMMB üyesi olan Boğaziçi Platform, Türkiye Ekonomi Bakanlığı’nın organize ettiği yurtdışı iş organizasyonlarına da katılarak devletler arası ekonomik işbirliği süreçlerinde de yer almaktadır.

Boğaziçi Platform yeni fikirlerle gelişmeye, büyümeye devam edecek.

İşinizi kolaylaştırmak için varız.